Wednesday, August 12, 2015

Δηλαδή το θέμα είναι ποιος θα σηκώσει... πρώτος χέρι ?




Πες το μου κι αυτό τώρα !
Τι πάτε να κάνετε επιτέλους ?  Όσο κι αν επιμένετε, πόλεμο  στην Ελλάδα, δεν θα δείτε (είτε εμφύλιο, είτε εθνικό)... 
Δεν ξέρω αν το καταφέρνουμε από εξυπνάδα και ψυχραιμία ή από βλακεία και βαρεμάρα αλλά... το καταφέρνουμε. 
Λοιπόν ας σοβαρευτούμε λίγο, και η μία πλευρά... της ''πρώτης φοράς αριστεράς'', και η άλλη, ξέρεις, η εθνικο-πατριωτικό-χρυσαυγίτικη... Ειλικρινά δεν ειρωνεύομαι καμία πλευρά... αλλά... 
Είναι κακό να βλέπεις τα πράγματα αποστασιοποιημένα ? 
Είναι κακό να σκέφτεται ελεύθερα το μυαλό σου, και να στιγματίζει τη μονόπλευρη θεώρηση και των δύο πλευρών?
Και αν βέβαια φροντίσει η πολιτεία....
...να ''καθαρίσει'' τη θέση της, να αντιμετωπίζει με δικαιοσύνη όλους τους πολίτες της χώρας, με ισότητα.... Τότε ίσως κερδίσουμε λίγο σεβασμό, γιατί τον έχουμε χάσει... αφού ξεκινάει από τον ''αυτο''-σεβασμό, που φαίνεται ότι δεν διαθέτουμε !
Είναι κακό που δεν μ' αρέσει ο φανατισμός που τυφλώνει ? 
Αν αυτό είναι κακό βρίστε με, φτύστε με... Αλλά....   η συνέχεια στο τέλος του άρθρου

Παρακαλώ σας ας ενηλικιωθούμε επιτέλους σ' αυτή τη χώρα. Δια του λόγου το αληθές, δες και μόνο σου φίλε αναγνώστη (έναν... δεν θα έχω κάνει...?)

''Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν έλεγχο σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα, διότι όπως διαπιστώθηκε από τσεκάρισμα των πινακίδων του, ο ιδιοκτήτης του οχήματος είχε δηλώσει απώλεια. 
Τελικά, διαπιστώθηκε πως το όχημα δεν ήταν κλεμμένο, αλλά είχε αγοραστεί από κάποιον Πακιστανό, ο οποίος όμως δεν ολοκλήρωσε τη διαδικασία της μεταβίβασης και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έκανε δήλωση απώλειας για να μην φαίνεται το αυτοκίνητο στ’ όνομά του.
Μέσα στο αυτοκίνητο, όμως ήταν και ο γνωστός και μη εξαιρετέος Ασλάμ*, ο οποίος δημιούργησε επεισόδιο με τους αστυνομικούς, γιατί τόλμησαν να τον ελέγξουν!  

Κατέθεσε μήνυση κατά των αστυνομικών, για… ρατσιστική συμπεριφορά και οι λεγόμενοι «Αδιάφθοροι» της ΕΛΑΣ… διερευνούν το περιστατικό!!!   
για τη συνέχεια του άρθρου πατήστε εδώ

το παραπάνω  post αναρτήθηκε σε διάφορα sites...

* Τζαβέντ Ασλάμ! Πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα! 

Και για να είναι η γνώση μας ''σφαιρική'', για την ''σημερινή κατάσταση στη Ελλάδα'', διαβάστε:

1. Τι γίνεται με τον Τζαβέντ Ασλάμ;

2. Τη διαδήλωση του  ΚΕΕΡΦΑ- ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ,  - ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ


____________________________________________________


... Κλείνοντας αυτό το μικρό postάκι... κι αφού σ' ευχαριστήσω αναγνώστη μου, που με διάβασες... Οφείλω να σ' ενημερώσω... και να δηλώσω σε όλους τους τόνους, ότι όσο κι αν ενοχλούμε... εμείς οι ''παλαιοί κάτοικοι'' αυτής της ταλαίπωρης ελληνικής γης... τους νέους αξιότιμους μετανάστες και πρόσφυγες...  Δεν σκοπεύουμε να φύγουμε από τη χώρα... Εντάξει ?  Δεν φεύγουμε... Παρακαλούμε, λοιπόν,  όλους τους ενδιαφερόμενους να φροντίσουν να το κατανοήσουν.   


 φήμες 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.